Reserveren? bel: 0591–659292
Reserveren? bel: 0591–659292

Kerst

Samenzijn met de hele familie? U bent van harte welkom. Speciaal voor de feestdagen hebben wij diverse arrangementen samengesteld. In een sfeervolle kerstambiance kunt u genieten van onze wereldse gerechten. Wij horen de Jingle Bells al rinkelen!

 
Fijne kerstdagen, schöne Feiertage, selamat natal
Tijdens de kerstdagen wordt de focus vaak gelegd op het kerstdiner. Bij Puur doen we het anders. Naast een heerlijk feestmaal op de avond bieden we een avontuurlijke reis op de middag aan. Wat dacht u van een uitgebreide feestelijke lunch of brunch? Zo heeft u geen kookstress thuis, een mooie invulling van de dag en familieleden van ver zijn weer fijn op tijd thuis. Een diner in de avond brengt op z’n beurt meer romantiek met zich mee. Welk dagdeel u ook kiest, u bent bij Puur van harte welkom.

De speciale kerstarrangementen bestaan uit drie delen: diverse middagsessies van 2,5 uur tussen 12.30 en 16.00 uur en twee avondsessies vanaf 15.30 tot 19.30 uur en vanaf 19.00 tot 22.30 uur. Zie onderstaand overzicht van de te reserveren tijden. Het restaurant is sfeervol aangekleed en wij leggen u lekker in de watten. Vermijd de kerststress thuis en schuif lekker aan bij Puur!

Een magische kerst voor kinderen
Natuurlijk denken wij aan de kleintjes. Voor de kids komt op alle dagen de kerstman langs, ho ho ho!
Ook kunnen ze natuurlijk spelen in de vernieuwde (indoor) kidsworld!

Vooraf afrekenen.

U kunt bij ons vooraf betalen. Dan heeft u op de dag zelf geen geregel meer met betalen. U wordt dan bij binnenkomst direct naar uw tafel gebracht.
Vooraf afrekenen kan eenvoudig tot 24 december bij onze welkomsbalie.

Om de wachtrij te beperken is het helaas niet mogelijk om apart af te rekenen. Mocht u niet gebruik maken van onze vooraf betalen regeling, dan raden wij u aan om alles van te voren verzamelen zodat een persoon kan afrekenen, voor een snellere doorstroming.

Houdt u er rekening mee dat u kunt betalen met pin of contante betaling. Creditcard is helaas niet mogelijk.
Mocht u niet komen opdagen dan zijn wij helaas genoodzaakt om 75% van het bedrag in rekening te brengen.

Van tafel wisselen is helaas niet mogelijk vanwege een vast indeling voor de gehele dag. Hieronder ziet u de beschikbare tijden. U kunt eenvoudig reserveren via onze email of te bellen op 0591 - 65 92 92.

Sfeervol vieren

reserveer tijdig

special buffet