Reserveren? bel: 0591–659292
Reserveren? bel: 0591–659292

Kerst

Puur genieten deze kerst
Kom gezellig met de hele familie! U bent van harte welkom. Speciaal voor de feestdagen hebben wij diverse arrangementen samengesteld. In een sfeervolle kerstambiance kunt u genieten van onze wereldse gerechten van ons extra luxe kerstbuffet. Natuurlijk gewoon zoals u van ons gewend bent inclusief bier, wijn, bubbels en vertier voor de kinderen. Wij hebben er al weer zin in!

100, 99, 98, 97, 96, 95...
...Het aftellen kan beginnen! Over minder dan 15 dagen staat kerst voor de deur. Een gezellige tijd met familie en vrienden, terwijl u geniet van heerlijk eten. Uiteraard mag de kerstman niet ontbreken en is er extra vermaak voor kinderen! Reserveer snel en u bent verzekerd van een plekje.

Betaal vooraf...
Dan heeft u op de dag zelf geen geregel meer met betalen en maakt u kans op één van de 25 prijzen uit onze Adventskalender. Bij binnenkomst wordt u gelijk naar uw tafel gebracht en kunt u direct beginnen met genieten. Vooraf afrekenen kan tussen 25 november en 20 december eenvoudig bij onze welkomstbalie.  

Reserveer nu uw tafel!
U kunt eenvoudig reserveren via de email of door te bellen naar 0591 - 65 92 92. In het onderstaande schema vindt u de beschikbare tijden en tarieven. Tijden kunnen in de tussentijd gereserveerd worden. Houdt u er rekening mee dat sommige tijden hierdoor niet meer beschikbaar zijn.Voorwaarden

• Van tafel wisselen na reservering is niet mogelijk, een voorkeur aangeven kan altijd.
• Indien u binnen 24 uur voor aanvang annuleert brengen wij 50% van de tafelkosten in rekening.
• Bij no-show brengen wij 75% in rekening.
• De verjaardagsactie is tijdens de kerstdagen niet geldig.
• Bij twijfel over leeftijd vragen wij om een legitimatiebewijs vanaf 3 jaar oud.
• Om wachtrijen te voorkomen is apart afrekenen niet mogelijk. U kunt wel voor 24 december vooraf afrekenen. Dan wordt u op de dag zelf direct naar uw tafel gebracht.