Afhalen & Bezorgen

Klik hier om direct te bestellen

Reserveren? bel: 0591–659292


Sushi liefhebbers opgelet! 


Vanaf nu is het mogelijk om sushi en warme bijgerechten bij Wereldrestaurant Puur te bestellen voor afhaal of bezorgen in Emmen en omstreken. Heb je ook zin in lekkere sushi? Bestel dan gelijk jouw favoriete box op www.puurbezorgt.nl of bel naar 0591 - 65 92 92 om jouw bestelling door te geven!

 

Thais, Chinees, Indonesisch, Duits, Italiaans of Amerikaans, bij Wereldrestaurant Puur in Emmen proef je alle keukens. Dankzij de diveriteit van het uitgebreide all-in buffet kun je grenzeloos genieten van de meest smakelijke gerechten die de wereld ons te bieden heeft.

Dineren bij ons betekent een culinaire ontdekkingsreis voor je smaakpapillen. In één avond gaat je de wereld rond. Je bepaalt zelf wat je eet, er is voor ieder wat wils. Een uitkomst voor gezelschappen met verschillende culinaire wensen.

Stap aan boord en word een wereldreiziger!


Geef een culinaire wereldreis cadeau!

Wil jij een origineel cadeau geven? Ga voor een Wereldrestaurant Puur Cadeaucheque. Zo kun je jouw vriend, vriendin, opa, oma, moeder, vader, zoon, dochter of kennis verrassen met een culinaire wereldreis. 
De cadeaucheques zijn aan de balie te verkrijgen en op te waarden vanaf € 10,-. Meer weten? Neem contact met ons op. 

Let op de cadeaucheques zijn niet in te wisselen tegen contanten. Daarnaast accepteren wij geen algemene cadeaucheques (bijv. VVV-bonnen of dinercheques).