Afhalen & Bezorgen

Klik hier om direct te bestellen

Reserveren? bel: 0591–659292

☎️ Telefonisch reserveren op 0591 - 65 92 92 (bereikbaar vanaf 12:30)
πŸ“§ Per mail op info@wereldrestaurantpuur.nl  
🚢  Het restaurant is geopend met het all-in live cooking buffet
😷 Mondkapje is niet verplicht
πŸ§’ Het speelgedeelte is geopend voor de kinderen

Voor meer nieuws houd onze social media en website in de gaten!

Per mail een verzoek tot reservering gestuurd, maar geen bevestiging? Bel ons op 0591 - 65 92 92. Zonder bevestiging van uw keuze van aanvangstijd of reservering staat uw reservering niet in het systeem.
Bent u verhinderd of later, gelieve even te bellen. Zo kunnen wij kijken naar de beschikbaarheid. We behouden het recht om de tafel te vergeven na 15 minuten indien er geen wijzigingen worden doorgegeven.

Vanaf zaterdag 25 september werken we met coronatoegangsbewijzen.

- Het aanmaken van een coronatoegangsbewijs is gratis en kan onder andere via de CoronaCheck-app. Deze is gratis te downloaden via de App Store (Apple) en Google Play Store.
- Wij krijgen geen inzage in uw persoonlijke en/of medische gegevens.
- Bezoekers onder de 13 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien.
- Het maken van een testafspraak kan bij Testenvoortoegang.
- Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van de Rijksoverheid (klik hier). Meer informatie over het aanmaken van een coronatoegangsbewijs en de CoronaCheck-app vind je hier.


Graag tot snel bij Wereldrestaurant Puur !


 

Thais, Chinees, Indonesisch, Duits, Italiaans of Amerikaans, bij Wereldrestaurant Puur in Emmen proef je alle keukens. Dankzij de diveriteit van het uitgebreide all-in buffet kun je grenzeloos genieten van de meest smakelijke gerechten die de wereld ons te bieden heeft.

Dineren bij ons betekent een culinaire ontdekkingsreis voor je smaakpapillen. In één avond gaat je de wereld rond. Je bepaalt zelf wat je eet, er is voor ieder wat wils. Een uitkomst voor gezelschappen met verschillende culinaire wensen.

Stap aan boord en word een wereldreiziger!


Geef een culinaire wereldreis cadeau!

Wil jij een origineel cadeau geven? Ga voor een Wereldrestaurant Puur Cadeaucheque. Zo kun je jouw vriend, vriendin, opa, oma, moeder, vader, zoon, dochter of kennis verrassen met een culinaire wereldreis. 
De cadeaucheques zijn aan de balie te verkrijgen en op te waarden vanaf € 10,-. Meer weten? Neem contact met ons op. 

Let op de cadeaucheques zijn niet in te wisselen tegen contanten. Daarnaast accepteren wij geen algemene cadeaucheques (bijv. VVV-bonnen of dinercheques).