Werken bij

PUUR

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers. Lijkt het jou leuk bij ons te komen werken? Vul dan onderstaand formulier in.
Langskomen met je cv kan natuurlijk ook altijd! Horeca ervaring is niet vereist.

KOM WRKEN BIJ PUUR

Ben jij een aanpakker, doorzetter en ben je ook gastgericht? Solliciteer dan direct en ontvang €100 startbonus*!

*Voorwaarden startbonus:

  • Minimaal 3 maanden in dienst.
  • Minimaal 12 uur per week of in totaal meer dan 156 uur over 3 maanden.
  • Bonus wordt uitgekeerd in 2 delen, 1e deel na 1 maand (€35,00) 2e deel na 3 maanden (€65,00).
Sticker

Dit verdien

JE BIJ PUUR*

Leeftijd
Totaal (all-in) bruto**
15
€ 4,77
16
€ 6,35
17
€ 7,63
18
€ 8,90
19
€ 10,17
20
€ 11,44
21
€ 12,75

*Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend
**Incl. vakantiegeld en vakantiedagen

Medewerker bediening

Zoek jij naast je school een leuke vakantie- of bijbaan of heb jij een tussenjaar? Dan bieden wij een leuke afwisselende baan in een jong en enthousiast team!

Bij ons staan de gasten en hun wensen centraal. Hou jij van deze uitdaging om aan hun wensen te voldoen. Ben jij een aanpakker, doorzetter en ben je ook gastgericht? Solliciteer dan direct!

Heb je nog geen ervaring, dat is geen probleem. Zolang jij gemotiveerd bent, leren wij je graag de fijne kneepjes van het horecavak!

Wij zoeken zowel medewerkers voor doordeweeks als in het weekend voor middag- en/of avonddiensten.

Solliciteren kan door jouw motivatie en cv te mailen naar sollicitatie@wereldrestaurantpuur.nl.

Functie-eisen

  • Gemotiveerd en een vriendelijke uitstraling en instelling
  • Teamplayer
  • Flexibel inzetbaar, ook tijdens weekenden en feestdagen
  • Stressbestendig
  • Minimale leeftijd 16 jaar

Wereldrestaurant Puur biedt:

  • Werken in een jong enthousiast, maar vooral gezellig team
  • De kans om te werken in een groot wereldrestaurant
  • Een moderne werkomgeving
  • Flexibiliteit
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Uren in overleg (van 4 tot 38 uren per week)
  • Opbouw vakantiegeld en dagen op basis van uren
  • Leuke personeelsfeestjes

Ervaring is niet vereist, maar wel een pre.

Zelfstandig werkende kok

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren, zelfstandig werkend kok of basiskok met passie voor het vak en de motivatie om samen met het keukenteam dit restaurant tot een nog groter succes te maken. Bijna al onze gerechten worden bereid in een open keuken in een wereldse stijl. Deze functie betreft een fulltimebaan.

  • Als zelfstandig werkend kok bereid je gerechten voor onze gasten. Je maakt hierbij het buffet op en zorgt voor de aanvulling hiervan. Ook worden gerechten à la minute bereid.
  • Mise en place, ofwel de voorbereidende werkzaamheden om van alle gerechten een succes te maken. Jij maakt alle gerechten samen met de Chef-kok en souschef. Jullie zorgen er samen voor dat de gasten een avond krijgen die ze niet meer vergeten!
  • Bijhouden van de voorraad en de inkoop.
  • Samen met je collega’s maak je de werkplekken schoon.

Solliciteren kan door jouw motivatie en CV te mailen naar sollicitatie@wereldrestaurantpuur.nl.

Functie-eisen:

  • MBO+ werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de horeca (MHS of vergelijkbaar)
  • Ruime ervaring in het vak
  • Creativiteit
  • Positieve en enthousiaste instelling
  • Flexibel inzetbaar, ook tijdens weekenden en feestdagen
  • Teamplayer en leidinggevende capaciteiten
  • Kennis van en ervaring met veiligheid, Arbo-regels, HACCP en huisregels

Wereldrestaurant Puur biedt

  • Een dynamische, moderne en sfeervolle werkomgeving
  • Ruimte voor creativiteit en eigen inbreng
  • Werken in een jong, enthousiast team
  • Salariëring in overleg
  • Opbouw vakantiedagen op basis van uren
  • Werkuren in overleg
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Collectieve verzekeringen
  • Een nieuwe moderne keuken voorzien van de nieuwste apparatuur

Lijkt het jou leuk om in een gezellig team te werken? Solliciteer dan direct.

Keukenhulp

Zoek jij naast je school een leuke vakantie- of bijbaan of heb jij een tussenjaar? Dan hebben wij een leuk baantje voor jou in een gezellig, jong en dynamisch team! Bij ons staan de gasten en hun wensen centraal. Houd jij van deze uitdaging om aan hun wensen te voldoen. Ben jij een aanpakker, doorzetter en ben je ook gastgericht? Solliciteer dan direct!

Wat zijn de taken?

  • Je zorgt voor een perfecte mise en place in de keuken
  • Ondersteuning van het keukenpersoneel
  • Afbakken en voorbereiden van producten
  • Je zorgt dat je werkplek schoon en hygiënisch blijft

Solliciteren kan door jouw motivatie en CV te mailen naar sollicitatie@wereldrestaurantpuur.nl.

Functie-eisen

  • Ervaring in de keuken is mooi, maar geen vereiste. Zolang je gemotiveerd bent om te leren, dan ben jij de juiste persoon!
  • Je hebt een open en flexibele werkhouding
  • Je weet van aanpakken en bent stressbestendig

Wat bieden wij jou?

  • Werken in een jong enthousiast, maar vooral gezellige team
  • De kans om te werken in een groot wereldrestaurant
  • Een moderne werkomgeving
  • Flexibiliteit
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Uren in overleg (van 4 tot 38 uur per week)
  • Opbouw vakantiegeld en dagen op basis van uren
  • Leuke personeelsfeestjes
Pizzabakker / kok Italiaanse keuken

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren kok/pizzabakker in de Italiaanse keuken. Je werkt met passie voor het vak en bent gemotiveerd om samen met de rest van het keukenteam dit restaurant tot een nog groter succes te maken. Dit betreft een fulltime functie.

Solliciteren kan door jouw motivatie en CV te mailen naar sollicitatie@wereldrestaurantpuur.nl.

Functie-eisen:

  • Ruime ervaring in het vak
  • Creativiteit
  • Positieve en enthousiaste instelling
  • Flexibel inzetbaar, ook tijdens weekenden en feestdagen
  • Teamplayer en leidinggevende capaciteiten
  • Kennis van en ervaring met veiligheid, Arbo-regels, HACCP en huisregels

Wereldrestaurant Puur biedt:

  • Een dynamische, moderne en sfeervolle werkomgeving
  • Ruimte voor creativiteit en eigen inbreng
  • Werken in een jong, enthousiast team
  • Salariëring in overleg
  • Opbouw vakantiedagen op basis van uren
  • Werkuren in overleg
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Collectieve verzekeringen
  • Een nieuwe moderne keuken voorzien van de nieuwste apparatuur